KAMPOVI

Marina Camping Resort

Marina Camping Resort smješten je na malenom mirnom poluotoku nedaleko od srednjovjekovnog gradića Labina i popularnog turističkog odredišta Rapca. Izrastao na mjestu nekadašnjeg malog ribarskog naselja, kamp još uvijek odiše mediteranskim duhom. Krase ga prekrasne plaže s prirodnim oblutkom i čarobni pogled na Kvarnerski zaljev i otoke Cres i Susak.
Gosti mogu odabrati smještaj na lijepo uređenim parcelama većinom raspoređenim uz more ili u moderno opremljenim camping homeovima.
Skriven od turističke vreve, ovaj kamp vam pruža oazu mira i sve blagodati opuštanja kraj mora. Uživajte u glazbi cvrčaka i šumu morskih valova. Relaksirajte se na elegantnom infinity bazenu s pogledom koji oduzima dah. Lješkarite na atraktivnom sunčalištu ili se počastite omiljenim koktelom u baru kraj bazena.

Privlači vas ronjenje? Ovo je pravi kamp za vas. Priuštite si pustolovinu u čudesno podmorje sa zidovima i tunelima i bogatim biljnim i životinjskim svijetom. Ako ste početnici, iskoristite školu ronjenja u višestruko nagrađivanom ronilačkom centru na plaži.Zaljubljenici u ronjenje cijenit će kompletnu uslugu kampa skrojenu po njihovoj mjeri – od spremišta za ronilačku opremu u camping homeovima i posebno opremljenih sanitarnih čvorova za ronioce do cijele lepeze usluga ronilačkog centra.

I najmlađi gosti mogu provesti nezaboravan odmor uz igranje na dječjem igralištu i u atraktivnom plitkom bazenu s toboganom. Svi gosti mogu unaprijed rezervirati puni ili polupansion u bistrou Punta.

Adresa: Sveta Marina b.b.,
52220 Labin
Tel: +385 (0)52 879 058
Web: wwww.camping-adriatic.com

Tunarica Sunny Camping

Na šumovitom poluotoku Ubas, u mjestu koje je nekada bilo poznato po izlovu tune, Tunarica Sunny Camping danas pruža iskonski doživljaj kampiranja u netaknutoj prirodi. Mali kamp na svojoj površini od 3 ha nudi 150 parcela u neposrednoj blizini mora ili u hladu borove šume.

Mir, osama i fantastična priroda glavna su obilježja kampa. U slikovitoj uvali zaštićenoj od vjetra gosti se mogu opuštati na plaži ili unajmiti čamac ili gliser i uživati u relaksirajućoj vožnji uz morsku obalu.

Šume u okolici kampa idealne su za pješačenje, trčanje ili biciklizam. A ljubitelji pecanja mogu neometano uživati u svojoj omiljenoj aktivnosti.
Kamp još nudi bistro Tuna bay i trgovinu te dječje igralište, stolni tenis i stolni nogomet.

Adresa: Tunarica 80, Sveti Lovreč Labinski,
52222 Koromačno
Tel: +385 52 465 010
WebCamping Adriatic

Scroll to Top