Telefon: +385 (0)52 874 505 | E-mail: info@tz-rasa.hr

Kamp Marina

Smješten na slikovitom poluotoku u selu Sv. Marina, ovaj mali kamp pruža mir i tišinu u čarobnom okruženju. Prostrane parcele i moderne mobilne kućice nude smještaj visoke kvalitete s očaravajućim pogledom na kvarnerske otoke i okolnu prirodu. Kamp Marina idealan je odabir za ljubitelje netaknute prirode koji žele opuštajući odmor u Istri.

S jednim od najboljih ronilačkih centara na Mediteranu, ovaj je kamp iznimno popularno mjesto zaljubljenika u ronjenje i savršeno polazište za istraživanje čarobnog podmorja ovog kraja.

Kamp Marina predstavlja idealno polazište za istraživanje unutrašnjosti Istre ili izlete brodom po Kvarneru. Srednjovjekovni gradić Labin u blizini poziva vas da istražite njegovu bogatu kulturnu i povijesnu baštinu, a zabavit se možete i u obližnjem popularnom ljetovalištu Rapcu. No bez obzira na ponudu u okolici, mnogi će gosti rado ostati u kampu i uživati u prekrasnom krajoliku, miru, tišini i dodatnim uslugama poput bara i restorana. Najmlađi gosti zabavit će se na dječjem igralištu i uz kreativni program u dječjem Maro Clubu, a cijela obitelj uživat će u ljetnim danima na plaži.

Svi željni aktivnijeg odmora mogu se okušati u nekome od vodenih sportova. Bilo da ste strastveni ronilac, ljubitelj prirode ili jednostavno volite opuštajući odmor na otvorenome, kamp Marina idealno je mjesto za kampiranje u jedinstvenom okruženju.

Kamp Tunarica

Posjetite Tunarica Camping na istočnoj obali Istre, 17 km južno od grada Labina i doživite mirnu prirodnu oazu kraj mora. Smješten u slikovitoj uvali u sjeveroistočnom dijelu poluotoka Ubas, ovaj kamp ponudit će vam smještaj na prostranim parcelama u neposrednoj blizini plaže ili u gustoj hladovini borova i hrastova.

Uživajte u morskim radostima na plaži. Unajmite čamac na jedan dan i krenite u istraživanje poluotoka. Otkrijte prekrasne šumske puteljke trčeći ili biciklirajući. Upecajte ribu i pripremite je na svojoj parceli. Nakon aktivnog dana, počastite se specijalitetima od tune u bistrou Tuna Bay u kampu.

– zadivljujuća lokacija u mirnoj uvali na poluotoku Ubas
– očuvana priroda i obilje hladovine
– prostrane parcele do mora ili u borovoj šumi
– šljunčana plaža u uvali kampa
– najam čamaca, glisera, kajaka, pedalina i daske za veslanje
– vez za čamce
– bistro Tuna bay s ponudom specijaliteta od tune i lokalne kuhinje
– kućni ljubimci dobrodošli